Automaatbak Spoelen

Problemen met de automaatbak

Beschikt u over een auto met een automaatbak? Soms ontstaan er problemen met de automatische versnellingsbak. Zie hieronder een aantal voorbeelden van problemen die kunnen ontstaan:

  • Het slecht schakelen van de auto;
  • Het bonken van de auto;
  • Het slippen van de auto;
  • Het schommelen in toeren van de auto;
  • Het verbruiken van teveel brandstof van de auto;
  • De automaatbak van de auto werkt niet meer; 

Herkent u één van deze problemen? Voorkom grote schade en laat uw automaatbak spoelen bij AutoFirst Verlaan in Donkerbroek. Wij bieden de mogelijkheid om uw auto te voorzien van een automaatspoeling. De vakkundige monteurs van AutoFirst Verlaan laten uw automatische versnellingsbak weer lopen zoals het hoort. 

Automaatbak

Net zoals andere onderdelen uit uw auto, heeft ook de automaatbak (preventief) onderhoud nodig. Dit heeft te maken met de draaiende delen die in de automatische versnellingsbak zitten. Door de olie lopen deze onderdelen soepel. Echter zorgen vervuiling, slijtage, vocht of veroudering voor een mindere kwaliteit van de olie. Met als gevolg dat de olie dikker wordt en hierdoor minder goed smeert. De oplossing? Preventief onderhoud bij AutoFirst Verlaan.

AutoFirst Verlaan beschikt over alle benodigdheden om uw automaatbak te flushen en te spoelen. Door de auto aan te sluiten op de machine wordt de olie rondgepompt door de draaiende motor. Hierdoor wordt alles grondig gereinigd. Tevens wordt er uiteraard nieuwe olie toegevoegd. Na dit onderhoud loopt de automaatbak van uw auto weer soepel. 

Wat zijn de voordelen van automaatspoeling?

  • Voorkom hoge reparatiekosten;
  • Verleng de levensduur van de versnellingsbak;
  • De machine is uiterst veilig en gebruiksvriendelijk.

Voorkom problemen, spoel uw automaatbak elke 60.000 kilometer

De kans is aanwezig dat er na het afleggen van 60.000 kilometer problemen ontstaan met uw versnellingsbak. Het advies van AutoFirst Verlaan is dan ook om maximaal 60.000 kilometer te rijden en dan uw automaatbak te laten spoelen. Daarnaast raden wij in alle gevallen aan om preventief onderhoud aan uw auto te plegen.  

Bovag garantie

Mobiliteitsgarantie

Klik hier voor de AutoFirst Verlaan mobiliteitsgarantie

 

 

Lees meer
Bovag garantie

Uw garage

Bekijk alle garagediensten van AutoFirst Verlaan

Lees meer
Bovag garantie

APK-Keuring nodig?

Laat uw auto APK keuren bij AutoFirst Verlaan

Lees meer
Bovag garantie

Occasions

Bekijk alle occasions van AutoFirst Verlaan

Lees meer