Auto Diagnose en Accessoires

Gaat er bij u al een lampje branden?

Iedere automobilist krijgt er wel eens mee te maken: brandende waarschuwingslampjes. Laat een storing op tijd controleren en indien nodig repareren. U voorkomt daarmee potentieel onveilige situaties en onnodig hoge reparatiekosten.

  • Professionele diagose apparatuur.
  • Vakbekwame monteurs.
  • Auto diagnose ook voor auto’s met fabrieksgarantie?
  • Goed auto onderhoud hoeft niet duur te zijn.

In onze werkplaats maken we gebruik van een (draagbare) universele diagnosetester. Met behulp van deze tester zijn we in staat om bijna alle voertuigen met EOBD-aansluiting te testen en uit te lezen. Service- of inspectielampjes kunnen we hiermee resetten en basisinstellingen kunnen geprogrammeerd worden.

Professionele diagnose apparatuur.

Moderne auto’s zijn uitgerust met geavanceerde elektronica. Het opsporen van storingen wordt daardoor steeds vaker gedaan met behulp van professionele diagnose apparatuur. Bij AutoFirst Verlaan kunnen wij elke storing aan ieder merk of type auto uitlezen.

Vakbekwame monteurs.

In plaats van eerst onnodig onderdelen te vervangen dringen wij direct door tot de kern van het probleem. Met behulp van specialistische meetapparatuur wordt uw auto doorgelicht op mogelijke defecten. Onze vakbekwame monteurs zien aan de hand van de meetresultaten vaak snel welk onderdeel van uw auto de storing de veroorzaakt. Vervolgens adviseren wij u over de mogelijkheden om de storing te verhelpen en de kosten die daarmee gemoeid zijn. Dankzij de AutoFirst Verlaan Auto diagnose bent u snel weer veilig onderweg.

Auto diagnose ook voor auto’s met fabrieksgarantie?

Jazeker! Autofabrikanten zijn tegenwoordig verplicht om technische informatie en diagnose apparatuur vrij te geven. Dankzij deze verandering bepaalt u voortaan zelf door welk autobedrijf u reparaties of onderhoud laat uitvoeren, wanneer deze nog fabrieksgarantie heeft. Wij werken uitsluitend volgens de fabrieksvoorschriften. Dit betekent dat uw auto bij ons op de correcte manier wordt onderhouden zodat de fabrieksgarantie behouden blijft.

Goed auto onderhoud hoeft niet duur te zijn.

Onze werkplaatsen zijn voorzien van professionele auto diagnose apparatuur met de meest recente software. Dit stelt ons in staat om zelfs de nieuwste auto’s met de modernste technieken te onderhouden en te repareren. AutoFirst Verlaan is aangesloten bij de BOVAG of bezig dit te worden en zijn RDW-erkend. Wij garanderen value for money en hechten veel waarde aan persoonlijke service en een eerlijk advies.

Accessoires

U kunt diverse accessoires bij ons bestellen. Diverse (winter)banden, een uitlaat, een accu of schokbrekers; u kunt het allemaal bij ons bestellen. U vindt een groot assortiment van alle bekende merken tegen concurrerende prijzen en altijd snel leverbaar, vaak zelfs direct!

In het menu 'Onderhoud' kunt u meer lezen over onze garagediensten.

  • AutoFirst Verlaan. Uw auto op de 1e plaats.
  • Betaalbaar onderhoud voor alle automerken- en typen
  • Goed opgeleide monteurs
  • Persoonlijke aandacht en advies
  • U behoud uw fabrieksgarantie
  • AutoFirst Verlaan Mobiliteitsgarantie bij pech onderweg
Bovag garantie

Mobiliteitsgarantie

Klik hier voor de AutoFirst Verlaan mobiliteitsgarantie

 

 

Lees meer
Bovag garantie

Uw garage

Bekijk alle garagediensten van AutoFirst Verlaan

Lees meer
Bovag garantie

APK-Keuring nodig?

Laat uw auto APK keuren bij AutoFirst Verlaan

Lees meer
Bovag garantie

Occasions

Bekijk alle occasions van AutoFirst Verlaan

Lees meer