Onderhoudsbeurt

Grote en kleine beurt

Voor zowel de grote als de kleine beurt kunnen wij u van dienst zijn. Tijdens een kleine beurt controleren wij uw auto op de meest essentiële punten zoals vloeistoffen, lichten, remmen, ruitenwissers, schokdempers, uitlaat, etc. In de meeste gevallen wordt de olie ververst en het oliefilter vervangen.

Bij een grote onderhoudsbeurt worden meerdere onderdelen nauwkeurig gecontroleerd en indien noodzakelijk vervangen. In de meeste gevallen is de APK keuring gratis (exclusief uitlaatgasmetingen en afmeldkosten) als er gelijktijdig een grote onderhoudsbeurt wordt uitgevoerd. Wij voeren als onafhankelijk autobedrijf deze beurten uit volgens de specificatie van de fabrikant.

Auto onderhoud in Donkerbroek

Zomer- en winterbeurt

Veel auto's worden een paar keer per jaar blootgesteld aan soms extreme weersomstandigheden. Wanneer u bijvoorbeeld tijdens een lange reis met caravan naar het zuiden reist of een rit over besneeuwde en beijzelde wegen maakt, dan is het raadzaam om een zomer- of winterbeurt uit te laten voeren. Wij checken dan onder andere of het systeem nog voldoende koelvloeistof bevat; of de remvloeistof nog de juiste samenstelling heeft of er nog voldoende profiel op uw banden zit. U kunt het beste voor de zomer en winter even een check uit laten voeren zodat u altijd veilig op weg bent.

Afspraak maken? Dat kan natuurlijk! Belt u met 0516-491266, e-mail ons of maak gebruik van onze Afspraakplanner.

Kijk bij het menu 'Onderhoud' voor meer garagediensten.

Bovag garantie

Mobiliteitsgarantie

Klik hier voor de AutoFirst Verlaan mobiliteitsgarantie

 

 

Lees meer
Bovag garantie

Uw garage

Bekijk alle garagediensten van AutoFirst Verlaan

Lees meer
Bovag garantie

APK-Keuring nodig?

Laat uw auto APK keuren bij AutoFirst Verlaan

Lees meer
Bovag garantie

Occasions

Bekijk alle occasions van AutoFirst Verlaan

Lees meer