Brommobielen

Brommobielen

Naast auto's, kunt u ook voor al het onderhoud van uw brommobiel bij ons terecht. Of het nou gaat om een servicebeurt, regulier onderhoud of schade herstel; Autofirst Verlaan, goed geregeld!


Naast het reguliere onderhoud verzorgen wij allerhande reparaties. Ons bedrijf beschikt over geavanceerde originele apparatuur en diverse speciaal gereedschap waarmee wij de brommobielen tot in details kunnen testen en de meest ingewikkelde storingen kunnen oplossen.


Als u uw brommobiel bij ons brengt voor een kleine reparatie, dan is het wellicht mogelijk om, onder het genot van een kopje koffie, te wachten tot wij uw probleem hebben verholpen. Moet uw brommobiel bij ons blijven voor reparatie, onderhoud of schadeherstel, dan hebben wij in overleg een vervangende brommobiel tot beschikking.


Al onze gebruikte brommobielen worden (tenzij anders afgesproken) afgeleverd, inclusief een grote inspectiebeurt en met 6 maanden garantie.Als u niet in de mogelijk bent om zelf naar Donkerbroek te rijden, dan kunnen we uw brommobiel in overleg natuurlijk halen en weer bij u thuis afleveren.

  

Transport Ligier JS60L Chic Sun DCI